Karşıyaka Bosch Servisi » 0850 333 24 42

Karşıyaka bosch servisi
 Öncelikle Merhabalar.Blog sayfamıza hoşgeldiniz.Blog sayfamızdan Karşıyaka bölgesinde hizmet veren teknik servisler hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.Detaylı bilgi olarak telefon numarası,çağrı merkezi,servis sunduğu ürünler,çamaşır makinesi teknik servisi,bulaşık makinesi teknik servisi,klima teknik servisi,buzdolabı teknik servisi gibi bilgileri bu sayfadan özel servis statüsünde hizmet sunan servisimizden edinebilirsiniz.
Karşıyaka Bosch Servisi Hakkında
Karşıyaka Bosch Servisi yıllar önce kurulmuş ve müşterilerine Bosch marka ürünlerinde teknik sorun yaşamaları dahilinde teknik destek sunmak amacı ile kurulmuştur.Kurulduğu günden bu yana Bosch marka ürünlerde çamaşır makinesi klima bakım onarım arıza tespiti işlemleri ,bulaşık makinesi,buzdolabı gibi ürünlere teknik destek hizmeti sağlamaktadır.Genel Merkezi Bornova’da olan firmamız kurulduğu günden bu yana belli servis politikalarını kendi çerçevesinde belirleyerek çalışmalarını sürdürmüştür.Bizler öncelikle misyon ve vizyonlarımıza bağlı bir firma olarak özel servis statütüsünde müşterilerimize en üst seviyede müşteri memnuniyetini sunmayı hedeflemekteyiz.Peki özel bir Karşıyaka Bosch Servisi olmamızın yanı sıra misyon ve vizyonlarımız nelerdir ?
Karşıyaka Bosch Servisi | Misyonlarımız Ve Vizyonlarımız
Bornova’da gün içinde her daim servis hizmeti sağlamak
Bosch marka ürünlerde olabildiğince kaliteli servis hizmeti sunmak
Müşteri memnuniyetini önemseyen ekip ile sizlere hizmet sunmak
Dilediğiniz zaman aralıklarında servis hizmeti sunmak
Sektöre nazaran müşteriye daha fazla seçenek belirtmek
Her daim servis kaydı oluşturmak
Günlük Servis Kapasitesini arttırmak
Alanında Uzman Kadro ile servis hizmeti sağlamak
Donanımlı Araçlarımız ile parça onarımı sağlamak
1 Yıl Garantili Servis seçeneğini müşterilerine yansıtmak.
Görüldüğü üzere firmamız bu prensipler gereği Bornova’da Bosch marka ürün kullanan müşterilerine servis hizmeti sunmaktadır.Peki sizler Bosch marka ürünleriniz kapsamında hangi ürünler için teknik servis talebi oluşturabilirsiniz ?
Bosch Çamaşır Makinesi | Servis
✔ Karşıyaka bölgesinde ikamet ediyor ve Bosch marka çamaşır makinenizde aşağıdaki nedenlerden ötürü
Suyu Boşaltmaması
Suyu Almaması
Çamaşır Yırtılması
Su Akıtması
Deterjan Almaması
Kapağın Açılmaması
Kapaktan Su Akıtması
Sıkma Yapmaması
Sesli Çalışması
Kazanın Dönmemesi
Makinada Arıza Belirtileri(Işıkların Yanması)
Deterjan Kutusunun Açılmaması
çalışmasından memnun değilseniz Karşıyaka'da Bosch marka ürünlere teknik destek hizmeti sunan 0850 333 24 42’nolu çağrı hattımıza ulaşabilir,en kısa sürede servis kaydı oluşturabilirsiniz.Bizler Karşıyaka Bosch Özel Servis Merkezi olarak siz değerli müşterilerimizin telefonlarını her daim bekliyor olacağız.
Bosch Bulaşık Makinesi | Servis
Karşıyaka bölgesinde Bosch marka bulaşık makinenizin çalışma performansından memnun değil misiniz ? O zaman servis merkezimizden en kısa sürede bulaşık makineniz hakkında detaylı bilgi edinebilir dilerseniz servis kaydı oluşturarak en kısa servis hizmeti sağlayabilirsiniz.Bizler Karşıyaka Bosch Bulaşık Makinesi Servisi olarak sizlerin çağrılarını bekliyor olacağız.
Makinenin Su Akıtması
Bulaşıkların Islak Çıkması
Deterjan Almaması
Suyu Isıtmaması
Bulaşıkların Kokması
Sesli Çalışması
Çok Çabuk Tuzun Bitmesi
Deterjanı Eritmemesi
Bulaşıkların Çizik Çıkması
Su Almaması
Su Boşaltmaması
Bulaşıkların Temiz Yıkanmaması
Bosch Buzdolabı | Servis
Bosch Buzdolabınızın çalışmasından memnun değil misiniz ? Veya aşağıda belirtilen hatalardan birini mi alıyorsunuz ? O zaman en kısa sürede bize ulaşmak ve buzdolabınızın onarımını veya arıza tespitini sağlamak için 0850 333 24 42’yi arayabilirsiniz.Bizler Karşıyaka Bosch Buzdolabı Servisi olarak siz değerli müşterilerimizin telefonlarını bekliyor olacağız.
Sesli Çalışması
Verimli Soğutmaması
Alt Kısımdan Su Akıtması
Kapı Lastiklerinde Yıpranma
Kapının Kapanmaması
Buzdolabonın Gövdesinin Isınması
İç Lambaların Yanmaması
Sürekli Alarm Vermesi
Buzdolabından Kokular Gelmesi
Buzdolabının Hiç Soğutmaması
Bosch Klima | Servis
Bosch marka klimanız mevcut ve klimanızın aşağıdaki nedenlerden ötürü teknik desteğe mi ihtiyacı olduğunu düşünüyorsunuz ? O zaman en kısa sürede Karşıyaka Bosch Klima Servis Ekibine ulaşabilir ve teknik destek edinebilirsiniz.Karşıyaka Bosch Klima Servisi Telefon Numarası : 0850 333 24 42
Kumandada Arıza Belirtisi
İç Üniteden Koku Gelmesi
Isıtma-Soğutmada Verimsizlik
Rahatsız Edici Şekilde Su Akıtması
Su Akıtması
İç Ünitede Su Akıtması
Dış Ünite Su Akıtması
Dış Ünitenin Buz Tutması
Klima İç Ünite Işıkların Yanıp Sönmesi
Görüldüğü üzere firmamız Karşıyaka bölgesinde çeşitli ürünlere birçok arıza tipine teknik destek hizmeti sağlamaktadır.Eğer sizde Karşıyaka bölgesinde Bosch marka ürünlerden herhangi birine sahipseniz ve teknik destek sağlamayı düşünüyorsanız 0850 333 24 42 no’lu çağrı merkezimizi arayabilir en kısa sürede servis kaydı oluşturabilirsiniz.Aynı zamanda dilerseniz cihazınızda meydana gelen arıza hakkında çağrı merkezinden detaylı bilgi edinebilirsiniz.Biz Karşıyaka Bosch Servis olarak siz değerli müşterilerimizin çağrılarını her daim bekliyor olacağız.
BİLGİLENDİRME : Firmamız sektöründe özel servis olarak hizmet vermektedir.Kullanılan tüm materyaller ilgili firmalara aittir.

Yorumlar